RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Piratene vil ha «Assassin's Creed»

«Assassin's Creed» topper listen over spillene piratene jakter på nå.

(Spillmagasinet): Bloggen Rock, Paper, Shotgun har «knipset» et øyeblikksbilde av den populære fildelingstjenesten Mininova, sett på nedlastinger, regnet sammen tall og personer og kommet frem til en liste over piratenes favorittspill akkurat nå.

Les også:
- Faretruende mange spillpirater
- PC-spill er lavere prioritert
- YouTube for gamere

Med god margin er det actioneventyret «Assassin's Creed» som lastes mest ned fra nettopp denne tjenesten. Over 25.000 personer laster ned spillet på et gitt tidspunkt.

Tredje mest populært er skytespillet «Call of Duty 4», et faktum utviklerne er smertelig klar over.

- Vi har hentet ut urovekkende tall på hvor mange pc-spillere som spiller multiplayer. Tallene var fantastiske, det som derimot ikke var fantastisk er hvor høy prosent som spiller på piratkopierte versjoner. Det er forbløffende hvor mange som piratkopierer spill. Antallet mennesker som er villige til å stjele et produkt bare fordi det ikke er fysisk eller fordi internett gjør det enkelt skremmer meg, skriver Infinity Wards Robert Bowling i bloggen sin.

På andre plass finner vi «Frontlines: Fuel of War». Rundt 12.000 personer lastet ned spillet, ifølge statistikken til Rock, Paper, Shotgun. På 4. og 5. plass finner vi henholdsvis «Dark Messiah of Might and Magic» og «Lost: Via Domus».

Det er grunn til å tro at Ubisoft, i likhet med Infinity Ward, slett ikke er fornøyd med situasjonen. «Assassin's Creed» er ennå ikke gitt ut til pc, og den nedlastede versjonen er en tidlig kode av spillet.

Her er hele oversikten over hvilke spill piratene foretrekker på verdens største torrentside.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere