RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Piratsjåfør siktet for voldtekt og kidnapping

Bergen (NTB): En 29 år gammel mann er fengslet og siktet for voldtekt av en 18 år gammel kvinne i Bergen og for kidnapping av en 10 år gammel jente i Fana i fjor.

Mannen ble pågrepet på Østlandet i sin nye bolig tirsdag og ble framstilt varetektsfengsling fredag. Bergen tingrett fengslet mannen i fire uker, men 29-åringen anket på stedet og spørsmålet vil nå bli behandlet av Gulating lagmannsrett, skriver BA.no.

Voldtekten mannen er siktet for fant sted natt til 4. august i fjor da en 18 år gammel kvinne og en kamerat tok en pirattaxi fra Bergen sentrum til Åsane. Underveis stanset sjåføren på en bensinstasjon og mens kameraten var inne kjørte piratdrosjen av gårde med 18-åringen sovende inni. Omtrent 20 minutter senere oppsøkte kvinnen en annen bensinstasjon og sa hun var blitt voldtatt.

Ifølge politiadvokat Ørjan Ogne ble den siktede mannens DNA funnet i prøver tatt av 18-åringen. Han har vært siktet for voldtekten siden 19. oktober i fjor.

Mannen er norsk statsborger, men er opprinnelig fra Jemen hvor han skal ha oppholdt seg på ferie siden august i fjor. Da han kom tilbake til Norge denne uka, ble han pågrepet av politiet.

Mannen er også siktet for å ha kidnappet en 10 år gammel jente på Fana i mars i fjor. Han ble den gang begjært fengslet av politiet, men Bergen tingrett mente grunnlaget for frihetsberøvelse ikke var sterkt nok. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere