RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pirattaxisjåfører skal ha blitt seksuelt avstraffet i skogen

Politiet etterforsker en grov voldssak hvor to pirattaxi-sjåfører skal ha blitt tvunget av tre passasjerer til å utøve vold mot hverandre og ha sex med hverandre i et skogholt.

Ifølge VG har politiet sikret seg mobiltelefonvideoer som passasjerene tok av seansen, som skal ha funnet sted i sommer.

Politiet mener at de tre passasjerene ble plukket opp av taxien i Oslo sentrum. På et senere tidspunkt oppdaget de at det lå en person i bagasjerommet på pirattaxi-bilen og ble derfor forbannet på sjåførene og tvang dem til å kjøre til et skogholt på Østlandet.

Ifølge VGs opplysninger mener politiet at de tre passasjerene utøvde vold mot de to sjåførene i skogen – samt tvang dem til å utøve vold mot hverandre og til å ha seksuell omgang med hverandre.

– Det er en stygg voldtektssak. De tvinges til å utføre seksuell handling med hverandre, og det har karakter av seksuell avstraffelse, sier politiadvokat Christian Hatlo ved seksjonen for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt.

Advokaten til en av de siktede opplyser at hans klient nekter straffskyld, mens advokatene til de andre siktede ikke har kommentert saken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere