RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX (Illustrasjonsfoto)

Pisket samboer

I en vill krangel tok kvinnen av seg beltet og slo sin samboer over foten. Da klikket det for mannen som grep beltet og pisket henne med beltespennen på ryggen.

Bergen tingrett syntes ikke mannen angrep sin samboer i berettiget harme, og dømte ham til fengsel, fredag i forrige uke.

Gikk med en annen mann

Krangelen mellom det tidligere samboerparet oppsto etter en tur på byen i august i fjor. De var begge to godt beruset og kom fra hverandre på byen. Kvelden endte med at kvinne dro på nachspiel med en annen mann på et hotellrom. Det falt i dårlig jord hos samboeren, som gikk hjem og ventet på henne. Da hun kom, låste han henne ute, noe som gjorde henne rasende. Hun måtte dirke seg inn døren og da hun møtte på sin samboer i stuen, helte hun deler av en flaske vin over hodet hans.

Pisket på ryggen

I neste øyeblikk sto hun med beltet sitt i hånden og smekket det over mannens fot. Den allerede oppjagede mannen, nappet til seg beltet og pisket henne over ryggen et antall ganger. Metallspennen på beltet traff ryggen og førte til blodutredelser og sår.

Mannen prosederte i retten på berettiget harme, men retten mente han var gått for langt i krangelen med samboeren.

Slepte ned trappen

Også en annen gang gikk krangelen langt mellom samboerparet. To måneder etter piske-episoden, var forholdet mellom dem over og kvinnen kom for å hente ting fra leiligheten. Igjen oppsto en krangel og denne gangen dyttet mannen henne ned trappen. Hun falt ned halve trappen, hvorpå han tok tak i henne og slepte henne helt ned i kjelleren. Der løftet han henne opp fra gulvet etter håret. Igjen var kvinnen full av blodutredelser etter den brutale behandlingen.

Fengsel og bot

Den tidligere ustraffede 31-åringen fikk ingen medlidenhet av dommerne, som ikke kunne finne noen formildende omstendigheter i saken, utover at den har tatt lang tid å få opp i rettssystemet. Han ble dømt til 30 dagers betinget fengsel og 5000 kroner i bot, sammen med 3000 kroner i saksomkostninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere