*Nettavisen* Nyheter.

Pistolranet kiosk

Den bevæpnede raneren truet til seg 2000 kroner fra kassa. Les politiloggen her.

18.03.09 10:16

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra Oslo-politiets logg fra tirsdag kveld og natt til onsdag 18. mars:

Drosjeran på Lutvann
LUTVANNSVEIEN: Kl. 23.01 møtte det en 54 år gammel kvinnelig drosjesjåfør på Sentrum politistasjon og fortalte at hun var blitt ranet av to kunder på ca. 17 år på strekningen Hovseter - Lutvann. De to truet sjåføren og ropte at det var et ran. Den ene gutten rev til seg fornærmedes mobiltelefon. De løp deretter fra stedet og ble borte.

7-Eleven på Frogner ranet
FROGNERVEIEN: Kl. 00.04 kom det melding om et væpnet ran på 7-Eleven i Frognerveien. Raneren brukte pistol og fikk med seg kassabeholdningen på kroner 2000 før han forlot stedet. Politiet lette etter gjerningsmannen i området, men fant ingen. Ranet finnes på video og blir etterforsket ved Sentrum politistasjon.

Stygg legemskrenkelse
OSLO VEST: Fra en adresse på Oslo Vest kom det kl. 01.52 melding om at en mann hadde vært på besøk hos sin eks-kjæreste. Han dyttet henne, slo henne, puttet ting i munnen hennes så hun nesten ble kvalt. Hun hadde kloremerker og hadde falt ned en trapp. Politipatruljen skrev en anmeldelse på vegne av den 51 år gamle kvinnen.

Vindu fjernet ved innbrudd
BRAGEVEIEN: Kl. 02.19 kom det melding om et innbrudd fra en bedrift i Brageveien. Et helt vindu var borte, og kassen i butikk var åpnet. Innbruddet finnes på video og politiet har en beskrivelse av gjerningsmannen.

Rop om hjelp
NORDSTRAND: Det kom rop om hjelp fra en adresse på Nordstrand i natt kl. 03.29. en kvinne som var ute på verandaen hørte noen rope. Politiet kom til stedet og fant til slutt en mann på 66 år som av en eller annen grunn hadde falt. Mannen ble kjørt fra stedet til sykehus av en ambulanse.

Les mer fra iOslo.no: - Helt molbo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.