*Nettavisen* Nyheter.

Plages av kåte nerder

Modellen og skuespilleren Brooke Burke plages av kåte nerder, men synes ikke det er så ille.

03.09.10 09:11

(Spillmagasinet): Enhver spillentusiast med respekt for seg selv vet hvem Brooke Burke er.

Naturligvis ikke fordi hun er en supersexy modell og TV-stjerne, men fordi hun spiller Rachel Teller i spillet «Need for Speed: Underground 2».

Se flere bilder av Burke i bunn av saken.

Nå viser deg seg at den glitrende medaljen har en mørk skyggeside. Burke plages av i overkant ivrige nerder som har hatt de fleste av sine seksuelle erobringer foran dataskjermen. Men til alt overmål liker Burke oppmerksomheten.

I et intervju med mannebladet FHM får Burke spørsmål om hun «plages av kåte, dataspillende nerder»?

– Ja, faktisk. Men jeg diskriminerer ikke. Jeg elsker nerder, de er så usensurerte. De er komfortable med seg selv, de vet liksom ikke bedre. Og det er faktisk litt hot, sier modellen til magasinet.

Å sjekke noen av dem opp på nett, er likevel ikke så interessant.

– Tiltrekningen er riktignok intellektuell online, men for meg må det være kjemi hele veien. Den seksuelle delen av et forhold er så viktig. I virkeligheten kan jo online-flørten være grusom.

Men for ikke å drepe dine pubertale fantasier helt. Dette er hva Burke svarer på spørsmål om hvilken bil hun helst ville hatt sex i:

– Er du kreativ kan du få det til i hvilken som helst bil. Men jeg få si trucken min. Jeg synes store motorer er sexy. Men en mann skal også kunne betjene kjøretøyet sitt, sier hun til FHM.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.