*Nettavisen* Nyheter.

Planla Britneys innleggelse lenge

Britney Spears' innleggelse skal ha vært planlagt i god tid av hennes nærmeste. Se video.

01.02.08 17:32

(SIDE2:) Da Britney Spears torsdag ble innlagt på sykehus, var det gjort etter en tids diskusjon blant alle de som er nær henne, skriver People Magazine. Selv eksmannen Kevin Federline skal ha vært informert.

- Han var klar over det som skjedde, sier en kilde til People Magazine. Samme person opplyser at Kevin Federline bare vil at eks-kona skal bli bedre slik at hun kan gjenoppta forholdet til sønnene sine. Britney Spears mistet besøksretten og foreldreretten tidligere i vinter på grunn av sin oppførsel.

Det var Britney Spears nye psykiater som torsdag ga ordren om at artisten skulle innlegges. Men det hele skal ha vært planlagt på forhånd, spesielt fordi man ikke ønsket en gjentakelse der paparazzifotgrafene svermet rundt bilen til Britney.

Isteden skjedde det hele kontrollert med ambulanse som ble fulgt av en stor politieskorte med fem politimenn på sykkel og to helikoptre.

Spears ble innlagt under en lov som sier at mennesker som representerer en fare for seg selv eller omgivelsene kan legges inn til psykiatrisk overvåking i 72 timer. Britneys manager, Sam Lufti, sier til People at hun var villig til å bli innlagt, men psykiatere magasinet har snakket med sier det ikke skjer dersom det ikke er fare for at personen ikke kan ta vare på seg selv.

Britney var omringet av familie og venner da hun ble lagt inn torsdag. Moren, Lynne Spears, sa i en kort kommentar fredag at datteren hadde det bra på sykehuset.

SE VIDEO HER

213774


Britney kan ifølge amerikansk lov nekte å ta medisiner sykehuset mener hun bør ta mens hun er innenfor 72 timers-regelen. Etter det må hennes psykiater gå rettens vei for å holde henne på sykehuset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag