Planlegger å ha sex hver dag

Foto: Lawrence Schwartzwald (All Over Press)

Fra stripping til nonstop sex for Jessica Biel.

Artsy «Powder Blue ble en flopp for Jessica Biel, men etter at hun gikk hardt inn i rollen som stripperen Rose-Johnny, fikk hun i det minste respekt for det eksotiske danseyrket.

Når Justin Timberlake-samboeren nå gjør seg klar for et nytt filmforsøk, blir det i snuskete «Fucking Engaged», skriver 730.no.

Se Jessica strippe her

Skuespilleren skal både spille og produsere, mens manusdebutanten Julia Brownell har skrevet historien om kjæresteparet som inngår en pakt om å ha sex hver dag frem til sitt bryllup, i et ambisiøst forsøk på å ikke bli like knusktørre som sine gamle foreldre.

Etter innsats som yppig «scream queen» i den nye versjonen av kultklassikeren «Motorsagmassakren» og andre mindre dype karakterer, har 27-åringen lenge ønsket å få vise frem sine ferdigheter i mer reflekterte

«Fucking Engaged» er ikke et slikt prosjekt, men i fjor fikk Jessica i det minste demonstrert at hun kan synge, via romantiske «Easy Virtue».

Biels neste film blir også en komedie. I «Nailed» spiller hun en servitør som får en spiker satt fast i hodet, noe som gjør at hun får en skrue løs. Hun ender opp i Washington for å slåss for rettighetene for folk som blir skadet på snodige måter, og ender opp med å forelske seg i en politiker.

Passende nok er historien skrevet av Kristin Gore, datteren til Al Gore, mens Jake Gyllenhaal er mannen Jessica møter.

Fun fact: I 2006 ble Jessica med J-Tizzle (som hun kaller Justin) til Oslo, og paret lusket lykkelig alene rundt i gatene og hygget seg med varme kaffepappkopper mens de tittet på vikingehjelmer og troll.

Se video: Hva sier Jessica til denne, Justin?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.