RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Planlegger bankboks-tyveri

Foto: Atle Bye
Sist oppdatert:
I Hotel Cæsar i kveld bestemmer Sue-Astrid og Jens August seg for å stjele nøkkelen til Georgs gamle bankboks.

Jens August gleder seg til å få fatt i nøkkelen til bankboksen etter Georg, der 45 millioner ligger og venter. Sue-Astrid skjønner ikke hvordan han kan være så sikker på å få tak i nøkkelen, men Jens August føler seg helt trygg.

Han forteller at han kjenner kombinasjonen til Astrids safe. Han mener farmoren er så sentimental at hun har valgt Georgs fødselsnummer. De to sørger for at det er tomt hos Astrid, og tar seg så inn for å åpne safen.

Juni og Christian kjemper

Juni er spent på hvordan hennes debattinnlegg i avisen blir mottatt, men når hun åpner avisen ser hun at innlegget er fullstendig satt i skyggen av usanne påstander om korrupsjon. Juni mener hun må gå ut og forsvare seg, men Christian er uenig. Går man til åpen krig i spaltene, taper man bare. Han vet en annen måte å håndtere saken på.

Christian tar et møte med Jo Danielsen, journalisten som står bak skandale-oppslaget. Christian har gjort litt research, og har funnet ut at Danielsen har sviktende tillit hos redaktøren. Han forsøker å presse Danielsen til et dementi. Ikke helt måten å behandle journalister på ...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere