LAMBERTSETER: Vi vil fortsette med filmvisninger på dagtid i samarbeid med Frivillighetssentralen, men vi kaller det ikke eldrekino lenger. Årsaken er at vi ser det er mange andre som også benytter seg av tilbudet om å se film på dagtid. Derfor heter nå tilbudet Dagkino for alle, sier Kai Adelsøn til Nordstrands Blad.

En i måneden

Han forteller at man har planer om å sette opp spesielle filmer av litt eldre dato, men også aktuelle filmer. De to samarbeidspartnerne vil ta ansvaret for hele arrangementet, og da blir det tradisjon tro servert kaffe og kringle i foajeen.
Planen er å fortsette med filmvisning en gang i måneden, men nå må vi vente til de to første prøveukene er omme. Vi trenger også litt tid på å kunngjøre arrangementet, siden vi reiser rundt til 24 steder for å sette opp plakater.

Skoleforestillinger

Adelsøn sier at mange ting er mulig å få til ved Symra kino framover.
Vi har allerede dialog med Oslo kinematografer om å sette opp skoleforestillinger. Ideen er å lansere samfunnsrelaterte tamaer hvor en knytter filmen sammen med for eksempel en paneldebatt eller en appell. det finnes mange muligheter og folk må gjerne komme til oss i filmklubben med ideer og ønsker.