Planlegger du nytt kjøkken?

Foto: (IKEA)

Møbelgiganten IKEA åpner dørene for ny sesong.

(SIDE2): Mange har vært gjennom en dag med kjøkkenkjøp hos IKEA, noe som er en tøff utfordring både for familierelasjoner og for tålmodigheten.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

I en pressemelding har IKEA nå sendt ut en oversikt over hva de anbefaler i vinter. Så ønsker du å begynne forberedelsene allerede nå viderebringer vi deres tips.

I år er det en av industriell trend som gjelder, og IKEA trekker frem sitt eget ABSTRAKT høyglans grå i kjøkkensortimentet som et eksempel på denne. Gjerne i kombinasjon med betong, granitt og marmor.

Fargeklatter
De store rommene har en nøytral base, noe som gir mer rom for tekstiler, belysning og dekorasjon i farger og mønstre som skaper personlighet og stil. Fargene rødt, blått, grønt og gult spiller en viktig birolle som gir et skandinavisk preg.

Med et enkelt grep vil kjøkkenet bli som nytt og kan fort bli husets favorittrom og et naturlig samlingssted.

- Man kan plassere hvitevarene i den høyden man vil, og på den måten blir det utrolig plasseffektivt. Man kan for eksempel ha skap eller skuffer både over og under en ovn, sier kommunikasjonsrådgiver Frode Skage Ullebust i IKEA Norge i pressemeldingen.

Med integrerte hvitevarer får du et stilrent kjøkken, uten forskjellige møbler som kan gi et rotete inntrykk. Til og med håndtakene matcher med denne løsningen.

IKEA har tre serier med hvitevarer som de trekker frem i sin pressemelding:

Vinterens utvalg
Serien FRAMTID har et moderne design i rustfritt stål, svart, hvit eller grønn. Her kan du blant annet velge mellom flere ovner med damp- og pizzafunksjon.

Serien DÅTID passer i hjem som har en rustikk stil. Med frontplater som matcher resten av kjøkkenet vil det ikke hvitevarer syns når dørene er lukket igjen. Serien finnes i rustfritt stål, antrasitt og hvit.

Serien NUTID har et skandinavisk design som finnes i både rustfritt stål og hvit. Ovnen har blant annet en egen varmeskuff, som sørger for at maten ikke blir kald mens du venter på gjestene.

Mer om kjøkkenseriene fra IKEA kan du se her , og i karusellen under.

2744

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.