RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Plantet angrep på Nera

Sist oppdatert:
Neras nye storaksjonær Laxey Partners har denne uken kommet med flengende kritisk av styreformann Johan Fr. Odfjell og ledelsen i Nera. Bakgrunnen kan være et bevisst plantet case med nroske bakmenn
- Det er trolig at dette er en bevisst strategisk handling muliggjort av norske grupperinger eller enkeltpersoner. Kanskje er det eksisterende aksjonærer. Det er heller ikke uvanlig at grupperinger, uten finansiell styrke, tilbyr informasjon om selskapet mot en avtalt pris eller mot en andel av fortjenesten ved splitting eller salg, sier en kilde til Finansavisen torsdag.

En anonym analytiker sier til avisen at det Isle of Man-baserte investeringsselskapet Laxey Partners kan få støtte fra de største aksjonærene til å ta grep i Nera, som kan være misfornøyde med fremdriften til teknologikonsernet.

Ifølge Finansavisen skal Laxey Partners allerede ha klar en kandidat til styreledervervet i Nera. Avisen har ikke lykkes med å identifisere denne kandidaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere