Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Plastbolle ga full utrykning

Foto: scanpix
- Bollen var nok ødelagt, sier politiet tørt. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Bil skled ut i elven
PRINSDAL: Kl. 23.11 i går kveld ble det meldt om en bil som hadde glidd ut i elven rett ved oppkjøringen til Bjørndal videregående skole. Både politi og ambulanse kom til stedet, men heldigvis ble ingen skadet. Det var veldig glatt i også det området i går kveld, så strøing var nødvendig. Det er ikke mistanke om noe kriminelt. Sjåføren var en 36 år gammel mann.

Beruset kjørt til legevakten
MAJORSTUA: Kl. 00.14 fant en melder en overstadig beruset mann på et fortau i Jacob Aallsgate. Mannen virket noe forslått. Han hadde vært sammen med en kamerat som hadde stavret seg videre gjennom natten. En ambulanse kom til stedet og tok med seg mannen.

Grovt tyveri på pub
GRØNLAND: Kl. 01.08 ble det meldt om et grovt tyveri på en pub på Grønland. En lommetyv ble tatt på fersk gjerning. Han gjorde ingen tegn på å forlate stedet da han ble avslørt, så da politiet kom ble han pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Mann pågrepet ved husbråk
KAMPEN: Kl. 01.18 fikk politiet melding om en mann og en kvinne som slåss på Kampen. Den kvinnelige melderen fikk fjernkontrollen til TV-apparatet kastet i ansiktet, og mannen forsvant, men kom tilbake. Da rykket politiet ut og pågrep en 53 år gammel mann som må svare for forholdet i løpet av dagen.

Svidd plastbolle medførte brannutrykning
HOMANNSBYEN: I natt kl. 02.45 satt en 56 år gammel mann på en plastbolle på en varm plate på komfyren. Røykvarsleren gikk, men mannen var beruset og hadde sovnet fra alt sammen. Det var en nabo som merket branntilløpet. Den 56 år gamle mannen ble sjekket på stedet av en ambulanse, men han hadde ikke fått noen skader. Bollen var nok ødelagt.

Innbrudd hos frisør
ST. HANSHAUGEN: kl. 05.09 ble det meldt om et innbrutt i en frisørforretning på St. Hanshaugen. En rute var knust. En nabo våknet av bråket og det ble iakttatt et mulig gjerningsmann som politiet har signalemang på. Det ble lett etter den aktuelle gjerningsmannen, men ingen ble funnet. Stedet ble sikret - og spor eventuelle spor vil bli sikret.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!