Gå til sidens hovedinnhold

Play-day for kidsa med Tigers og Floor knights

Ungdomsbedriften Småstjerner på Elvebakken inviterer alle 4. – 7.-klassinger som liker basket og dans til en supersøndag i Vulkanhallen 20. februar. Gratis!

Grünerløkka: – Vi vil vise ungene i bydelen hvilke muligheter de har til å drive idrett – midt på Grünerløkka!

Småstjernene Naila Parveen og Shirin El-Masrov går i andre klasse på Elvebakken, og har valgt Entreprenørfag som valgfag.

Vulkan flerbrukshall

– Vi har fått låne Vulkanhallen gratis av Centrum Tigers, sier Naila, – og vi har gått gatelangs og tigget premier fra det lokale næringslivet. Og alle har tatt så godt imot oss!

Shirin spiller selv basket i Centrum Tigers, og hun brukte sine forbindelser i klubben til å få låne Vulkanhallen.

– Jeg har så mye glede av idretten min selv, og det har jeg lyst til å dele barna som bor i nabolaget mitt, sier Shirin.

Kule instruktører

Jentene i Småstjerner har sørget for topp instruktører til Play-day. Eliteseriespillere fra Centrum Tigers og to av gutta fra dansegruppa Floor Knights stiller med glede gratis for øke rekrutteringen til idrettene sine.

Nå jobber Naila og Shirin knallhardt med å nå ut til bydelens unger med tilbudet sitt.

– Vi har besøkt Møllergata, Lakkegata og Grünerløkka skole, og noen venner av oss har vært på Ila og Sinsen. Og vi merket at i de klassene hvor læreren syntes dette var kult, ble elevene veldig interessert. Vi håper på i hvert fall på 60 barn her på søndag, sier Shirin, – og gjerne mye flere, for dette blir gøy! Og alle er selvsagt velkommen, om de har vært borti dans eller basket før spiller ingen rolle.

Savnet tilbud

Småstjernene selv er vokst opp på Grünerløkka, og har gått på Møllergata og Ila. Og de savnet lokale idrettstilbud.

– Det var utgangspunktet for vår bedriftsidé. Og det ser ut til at vi kan få flere oppdrag til Småstjerner hvis Play-day går bra. Muligens får vi oppdrag fra Centrum Tigers. Det hadde vært topp! Og uansett, dette første arrangementet hadde aldri blitt noe av uten stor velvillighet fra nettopp Centrum Tigers.

Tid: 20. februar, kl. 10.30 til 16.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk