RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Playboard står opp fra de døde

Sist oppdatert:
Playboard Magazine reiser seg fra asken. Ett år etter siste utgivelse er de tilbake i bladhyllene med nye eiere og ny redaksjon.

Playboard Magazine slet i et tøft annonsemarked i fjor. Playboard nr. 23 var ferdig produsert, men det fantes ikke penger til å få bladet ut til abonnentene. Det nye nummeret skulle kommet i februar, men ble utsatt fire ganger, før redaksjonen innså at de ikke klarte mer.

Nå reiser magasinet seg fra aksen. De har flyttet til Stavanger, fått nye eiere og ny redaksjon og er klare med det omtalte 23. nummeret.

- Bladet gjenoppstår fordi ildsjeler i Norsk brettmiljø nekter å la det viktigste bladet for miljøet dø, eller falle i hender det ikke hører hjemme. 76 sider for 29 kroner skulle passe de fleste, sier redaktør Rune Feyling.

Rettighetene til Playboard Magazine og www.playboard.no, er kjøpt av en gruppe brettentusiaster i Stavanger.

Bladet som nå er ute kan kjøpes på Narvesen, enkelte Coop og Mix butikker, samt de viktigste brettbutikkene i det ganske land. Opplaget er på 15.000 eksemplarer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere