RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Playboy-damer i catfight

Sist oppdatert:
Det er ikke alltid like lett å ha tre kjærester, selv ikke for playboyen Hugh Hefner.

(SIDE2): Selv mannen bak herremagasinet Playboy har problemer med å holde styr på kjærestene sine. «Familien» består av den gamle mannen, 81 år gamle Hugh Hefner, og hans tre Playboy-modeller. To av dem skal ha gått til angrep på hverandre, en skikkelig catfight.

Kampen skal ha oppstått i forbindelse med innspillingen av realityserien «The Girls Next Door».

Ifølge kilder fra produksjonsselskapet skal det være yndlingskjæresten Holly Madison som røyk i tottene på Kendra Wilkinson. De to damene skal, ifølge TMZ, ha problemer med å oppholde seg i det samme rommet mer enn fem minutter av gangen.

81-åringen deler for tiden soverommet sitt med Holly og dette er damen som nå prøver å styre hele Playboy-ranchen. Dette har skapt uro i rekkene. Det sier i alle ryktene, som snart havner på en TV-skjerm nær deg.

Den som kan kalle seg samboeren til Hugh Hefner når han faller fra, vil også ha kontroll over et av verdens mest berømte magasin.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Side2s underholdningsquiz: Vinn en iPod Nano i dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere