*Nettavisen* Nyheter.

Playboy-Putin plukker vakre kvinner

PUTIN OG DAMENE: Russlands president Vladimir Putin har valgt ut fem kvinner som parlamentskandidater. Fra venstre; Svetlana Zakharova, Svetlana Khorkina, Putin, Svetlana Zhurova og Alina Kabayeva. Foto: (Scanpix)

Det var ikke nok vakre damer i hans eget parti mente Russlands president, Vladimir Putin. Han håndplukket like godt fem.

01.02.08 10:44

(SIDE2): Felles for de fem kvinnene er at de er svært dyktige idrettsutøvere og nesten samtlige har kledt av seg i diverse mannfolkblader, skriver VG.

Vladimir Putin, som er kjent for å sverme rundt vakre kvinner, håndplukket de fem parlamentskandidatene til sitt eget parti Forente Russland. Alle kvinnene har bakgrunn fra enten ballett, friidrett eller boksing.

Playboy
Den russiske presidenten har ingenting imot at kvinnene har kledt av se i diverse blader.

Den 28 år gamle Svetlana Khorkina har sju olympiske medaljer og skal ha stilt opp i Playboy med mottoet: «Hvis du har det, så vis det!».

I nakenblad
Skøyteløperen Svetlana Zhurkova (35) var kun iført et par skøyter (rundt halsen) da hun stilte opp i et nakenblad. Zhurkova ble med presidenten til IOC-kongressen i Guatemala for å sikre seg sommer-OL i 2014 - noe de fikk.

Alina Kabayeva (24) er rytmisk sportsgymnast stilte opp naken i en reklamefilm, ballettdanser i Bolsjoj-teatret Svetlana Zakharova, og bokser og livvakt Natalya Karpovich iført kun boksehansker i et mannfolkblad er også blant hans kvinner.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag