RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Playboyen er her

Nå er det ikke lenger harry med skjorteåpning ned på brystet for mannen. Sjekk ut den nye playboy-moten.

(SIDE2): Moteuken i Paris er åpnet og her viser man trenden for hverdagsklær neste sommer. Over catwalken mandag og tirsdag ble det vist utrolig mye lekkert for mannen.

Det er formelig som man kan høre Middelhavets sus og ane luksusyachten i det fjerne. For nå skal mannen vise seg frem, med dype skjorteåpninger, samt glinsende og lukseriøse stoffer i lekre farger. Og den som vil være riktig så trendy, bør anskaffe seg en veske (!) - helst av den litt større, fargerike sorten.

Som en millionær

Tirsdag viste Marc Jacob sin kolleksjon for herre fritidsklær sommeren 2006. Her var det millionær-look med tank-topper, silke og børstet bomull, samt sandaler laget av krokodilleskinn.

Den franske designeren Jose Levy for Emmanuel Ungaro, fulgte opp den lukseriøse looken i dag. Med dressjakker til shorts og høyvannsbukser, samt blafrende silkesjal knytt i halsen i stedet for det tradisjonelle slipset.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere