*Nettavisen* Nyheter.

Playboymodell blir veiarbeider

Charter-Svein og Playboy-Triana blir høstens TV-par i «Praksisjobben».

01.07.08 14:05

(SIDE2): Duoen er kanskje ikke de to menneskene som har mest til felles sånn ved første øyekast, men det er like fullt disse to som skal konkurrere mot hverandre i Viasat 4s nye underholdningsprogram «Praksisjobben».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Triana Iglesias og Svein Østvik skal prøve ut mange av de rare, viktige, unike og utfordrende jobbene som utføres daglig for å holde hjulene i gang i Norge. Det er ikke fritt for at de to er langt fra ferdig utlærte i de utvalgte yrkene.

Bananskrelling
Hva skal for eksempel til for å bli en effektiv bananskreller på Banos-fabrikken, en profesjonell skadedyrutrydder, eller en beintøff veiarbeider?

Konseptet kan minne om både Paris Hiltons «The Simple Life» og Discoverys «Dirty Jobs», men i denne serien skal Triana og Svein først ta for seg hver sin jobb, før de til slutt konkurrerer i et felles oppdrag i hvert program. Og TV-kanalen lover både action og mye humor.

Gleder seg
Triana er heller ikke redd for å få skitt under neglene.

- Jeg synes det er utrolig morsomt å prøve nye ting, og tror både Svein og jeg har lyst til å vise Norge at vi kan mer enn å smile pent på bilder og å være på sydentur, sier hun til Her og NÅ.

Triana Iglesias har opplevd mye suksess den siste tiden, blant annet som coverjente i spanske Playboy, og som månedens playmate i den polske utgaven av bladet. 25-åringen startet sin karriere som programleder for «Midt i Smørøyet» på NRK.

«Praksisjobben» har premiere på Viasat 4 i september.

Les også: Se keeperlegenden befrukte gris

Klikk på bildet for å forstørre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.