RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Playray endelig i Norge

Sist oppdatert:
TV 2 lanserer i dag Playray - en virtuell spillverden. Siden er for deg som er på jakt etter spill, spenning og kanskje noen nye venner.

(SIDE2):Playray ble startet i Finland og ble raskt landets største og mest populære spillportal. Nå lanseres portalen i Norge - på norsk.

Klikk her for å gå til Playray.no

På Playray finner du en rekke spill; du kan utfordre nye og gamle venner i kjente spill som minigolf eller biljard. Vil du heller spille alene har Playray mange muligheter. Noen ganger kan det være vel så spennende å forsøke å slå sin egen rekord. Uansett hva du velger vil du kjapt finne ditt favoritt spill.

På Playray oppretter du en egen virtuell figur som blant annet vil representerer deg i spillene. Figuren bygger du selv og du kan velge mellom en mengde forskjellige ansiktsformer, hårfarger, kroppsformer, klær og mye mer.

Virtuell verden
Du får også ditt eget virtuelle rom hvor den virtuelle deg kan forflytte seg fra rom til rom og chatte med de andre brukerne. Dermed er Playray, i tillegg til å være en spillside, et voksende fellesskap av mennesker.

Det virtuelle rommet vil gradvis gjøres om til en virtuell verden – noe som vil gi brukerne nye og unike måter å kommunisere og utrykke seg på.

Hvorfor spiller vi?
Statistikker viser at gjennomsnittsbrukeren av online spill er aktive hele 10 timer i uken. Skal vi tro undersøkelsene er det fordi man har behov for å lek i en ellers kompleks, utfordrene og krevende hverdag. Spill er det moderne livs underholdning, og det gir glede samtidig som det bringer frem ungdommen i oss.

TV er ikke lenger det naturlige valget når man skal koble av, flere og flere velger online spill, gjerne samtidig som de gjør andre ting. 60 prosent av kvinner over 30 år sier de spiller spill mens de chatter med venner. På den måten fjerner de stress og blir rett og slett bedre rustet til å takle de utfordringer livet serverer.

Alle som registrerer seg nå vil motta «Playpenger», Playrays valuta, og en prøveperiode på et Royalt medlemskap helt gratis.

Klikk her for å kaste deg ut i vår virtuelle spillverden, og kanskje kapre en plass på Playrays «Hall of Fame»?

Playray.no - spill, spenning og nye venner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere