RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Playray trenger din hjelp

Sist oppdatert:
Vi er på jakt etter spillglade mennesker som kan hjelpe oss å teste et spennede nytt konsept.

(SIDE2) : Playray.no er Side2s eget spillsamfunn, med en rekke morsomme og spennede nettspill for spillglade mennesker i alle aldre.

Her finner du klassikere som mark, minesveiper og sudoku blandet med poker, biljard og andre morsomme spill.

Hva blir nytt?
Spilldelen av Playray er allerede lansert, nå gjør vi oss klare til å lanserer en virtuell verden for å gjøre tjenesten komplett. Og dette blir en virtuell verden litt utenom det vanlige. Uten å røpe for mye kan vi si at avatarene, altså spillfigurene, vil stå i fokus og by på noen overraskelser.

Vi er på jakt etter testere i alderen fra 13 år og oppover. Denne verdenen vil bli så stor at det er viktig at den gjenspeiler vår egen verden. Du trenger ikke ha erfaring eller kunnskap om viruelle verdener, nettspill eller rollespill fra før, på Playray lærer man seg enkelt spillene, og velger hele tiden vanskelighetsgrad selv.

Vi trenger deg!
Testingen tar ikke lenger tid enn det du er villig til å legge i den, og det vil bli utbetalt virtuelle belønninger til de som bidrar. Som alle andre nye steder og communities lønner det seg alltid å være tidlig ute, det vil du også merke i Playrays verden.

Dersom du vil hjelpe oss sender du en mail til playray@tv2.no .

Klikk her for å å få et innblikk i Playray.no nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere