*Nettavisen* Nyheter.

Playstation 3 oppdatert tirsdag

Nå kan du selv ta en titt på den nye Playstation Store og få HD-lyd på filmene dine.

15.04.08 14:38

(Spillmagasinet): Tirsdag 15. april ble programvaren i Playstation 3 oppdatert til versjon 2.30. Først og fremst medfører dette endringer i Playstation Store.

Den største forandringen er at nettbutikken ikke lenger er nettbasert samt at den har fått en visuell oppgradering. Forhåpentligvis blir butikken mer dynamisk og lettere å navigere i.

Endringene kommer som følge av en undersøkelse Sony utførte blant de registrerte brukerne av Playstation Network. Bedre brukergrensesnitt og enklere navigasjon var angivelig to hovedpunkter.

Oppdateringen vil også bringe med seg oppgradert lydkvalitet i form av DTS-HD Master Audio - altså HD-lyd. Dette er lydkvalitet temmelig lik den filmstudioene selv jobber med. Du kan lese mer om codecen her.

Sony avkrefter samtidig at nettsamfunnet «Home» slippes sammen med versjon 2.30, for dem som trodde det.

I forbindelse med relanseringen slippes nytt innhold i nettbutikken den 17. april. Mest etterspurt er «Metal Gear Online Premiere Beta», oppvarmeren til «Metal gear Solid: Guns of the Patriots».

Utvidelsen «Warhawk: Operation Broken Mirror», «Diabolical Dragons Pack» og oppgraderingen «Skyguard» til «Lair», den siste traileren til «Grand Theft Auto IV» og en demo av «Sega Superstars Tennis» blir også tilgjengelig.

Se videoen av Playstation Store her:
(Det kan ta litt tid før videoen starter)

HTML EMBED

Se flere spillvideoer her

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.