RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Playstation danker ut Iron Maiden og Rosenborg

Sist oppdatert:
Sony viser muskler og danker ut gammelrockerne i Iron Maiden og de norske cupfinalistene. Nå inntar Playstation-sirkuset Valhall med utstyr til 60 millioner kroner og førpremiere på "Underworld".

Hver tiende husstand i Norden innehar i dag en Playstation 2 konsoll. Nordisk Film Interactive opplyser til Propaganda at Sony har solgt 250.000 enheter av Playstation 2 (PS2) bare i Norge.

Hittil i år har nordmenn skaffet seg 50.000 PS2-konsoller, og Sony regner med en skikkelig boost etter at "Playstation Experience" har vært i hovedstaden.

Cupfinalistene Rosenborg Ballklubb og Bodø Glimt, pluss hardrockerne Iron Maiden, må vike plass når japanske Sony kommer dundrende inn i Norge. Både rockere og fotballsupportere hadde lyst til å tilbringe en skikkelig festhelg i Valhall. Nå blir det 10.000 spillegale nordmenn i stedet.

I forkant av helgen 8.-9. november settes det opp et 6.000 kvadratmeter spillunivers bestående av 200 spillkonsollerog med førpremiere på 80 nye spilltitler. Pluss en helaftens spillefilm laget av, ja nettopp, Sony.

13 trailere med utstyr verdt mer enn 60 millioner kroner er på vei til Oslo for å få på plass det rullende showet som i august samlet 35.000 briter i London.

Valhall-området blir delt inn i 13 temaer hvor de nyeste og ennå ikke lanserte titlene fra de fleste spillprodusentene er tilgjengelig for utprøving. Temaområdene spenner fra Racing, Movie, Dance, Stadium og Cartoon til Horror, Fighting og Quest og inkluderer "Gran Turismo 4".

Dessuten er det førpremiere på "Underworld", én måned før den kommer til norske kinosaler. Filmen gikk for fulle hus i USA og skildrer vampyrer som gjennom århundrer har kjempet mot varulvene for å få verdensherredømme.

Det vil også finnes et lukket område for dem over 18 år, skriver Nordisk Film i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere