RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pluss i PSI

Sist oppdatert:
PSI Group og Erik Pinnås leverte et overskudd i tredje kvartal. Selskapet melder om nytt oppkjøp i Sverige
PSI Group oppnådde en omsetning på 73,9 millioner kroner i tredje kvartal 2003 sammenliknet med proforma 87,6 millioner kroner for tilsvarende periode i 2002.

Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) i tredje kvartal ble pluss 1,4 millioner kroner sammenliknet med et proforma EBITDA på minus 7,2 millioner kroner for tilsvarende periode i 2002.

Likviditetsbeholdningen i konsernet var ved utgangen av kvartalet 7,8 millioner kroner sammenliknet med en likviditetsbeholdning på 15,8 millioner kroner ved utgangen av andre kvartal.

Svensk oppkjøp

PSI Group har inngått en intensjonsavtale med det svenske børsnoterte selskapet ITAB Industri AB om kjøp av deres datterselskap Antonson Gruppen AB (Antonson).

Antonson er en ledende leverandør av utstyr og tjenester til dagligvarehandelen i Sverige med en konsernomsetning i 2002 på 181 millioner svenske kroner med et resultat før skatt på 3,5 millioner kroner.

Kjøpesummen utgjør 20 millioner kroner, hvorav halvparten kan gjøres opp i aksjer i PSI Group.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere