RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Plusstall fra Hands

Sist oppdatert:
IT-konsulentselskapet Hands og styreformann Riulf Rustad leverte plusstall i første kvartal. Samtidig falt omsetningen tilbake
Hands' driftsinntekter for videreført virksomhet ble 36,4 millioner kroner i første kvartal 2004, mot 41,8 millioner kroner for den videreførte virksomheten i første kvartal 2003

Selskapet leverte et EBITA-resultat på 1,0 millioner kroner og resultat før skatt på 0,9 millioner kroner. Dermed klarte konsulentselskapet et overskudd i kvarlet etter en lengre periode med restrukturering.

Dette skriver Hands om utsiktene:

- Hands ASA forventer en moderat til positiv utvikling i IT-markedet for inneværende år. Det forventes at Hands kan dra nytte av sin ledende posisjon innen MBS-løsninger samt at man vil se positive effekter av at selskapet nå har forbedrede finansielle rammebetingelser. For å øke fokus på salg og omsetning er det ansatt 4 selgere så langt i 2004, heter det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere