RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poengdeling mot Stabæk 2

VOLDSLØKKA (vif.no): Etter en dårlig førsteomgang, hevet Vålerengas rekrutter seg etter pause. Ved full tid stod det 2-2 etter scoringer av Mustafa Achrifi og Mohammed Fellah.

– Hverken vi eller Stabæk er gode før pause. En dårlig omgang. Igjen slipper vi inn en altfor lett scoring. Vi sover på et innkast, Stabæk kommer to mot en og får slått et innlegg. Andreas Strand står temmelig alene når han header ballen i mål. Det er ikke bra nok, sier Vålerengatrener Andreas Holter til vif.no.

Dårlig før pause
I førsteomgang ble det mye kjemping og lite finspill. Ingen av lagene klarte å tilkjempe seg et spillemessig overtak, men Stabæks reserver kom til de farligste sjansene.

– Vi har noen tilløp i førsteomgang, men vi er for ubesluttsomme rundt boksen deres. Det blir for mye tråkling med ballen og vi klarer ikke å utnytte mulighetene vi får.

Etter pause fikk Glenn Roberts sine første kampminutter etter skadeoppholdet. Roberts bidro til å sette fart på Vålerenga-laget. Etter 18 minutter kjempet han seg rundt på kanten, fikk lagt inn til Dan Fellus som traff keeper med sin avslutning. På returen var imidlertid Mustafa Achrifi på pletten og klinket inn utlikningen. En god periode for de unge VIF-rekruttene, men unggutta havnet likevel under igjen, da Ola Kamara sendte Stabæk 2 i ledelsen bare minutter senere.

– I andreomgang synes jeg vi klarer å skape litt mer trykk og er mer besluttsomme enn før pause. Vi er ganske gode i perioden rundt 1-1-målet, så det er surt at Stabæk får 2-1 så lett bare minutter etter vår scoring.

Formasjonsendring
Etter scoringene hadde Vålerenga ballen mest, men fikk ikke særlig uttelling for overtaket. Derfor ble André Muri flyttet frem på spissplass mot slutten av kampen for å skape mer trykk på Bærumslaget. Fem minutter før slutt ble Glenn Roberts spilt gjennom av Dan Fellus. På vei mot mål gikk Roberts i bakken med armene til en Stabæk-forsvarer rundt livet. Klar straffe til Vålerenga. Den ferske A-lagspilleren Mohammed Fellah gjorde ingen feil fra straffemerket og sørget for balanse i målprotokollen.

– Vi gikk selvfølgelig for tre poeng, men vi la om til 4-4-2 igjen da vi fikk 2-2 slik at vi ikke skulle få et tredje baklengsmål. Det var viktig å ikke tape denne kampen. Med tap hadde Stabæk dratt fra på tabellen, nå er de fortsatt bare tre poeng foran oss, forteller Holter.

Solid Roberts-innhopp
Glenn Roberts leverte et godt innhopp og viste at han er på vei tilbake etter skaden. Da Roberts kom inn etter pause ble anvendelige Mohammed Fellah satt ned på midtbanen.

– Glenn er involvert i begge scoringene. Han er på gang og viser hvor sterk han kan være. Fellah er klok og kan bekle mange posisjoner. Han kan spille spiss, kant, indreløper eller sentralt på midten. Det viser at han er en god fotballspiller som vi håper vi får mye nytte av i årene som kommer. Ellers jobber Dan Fellus godt. Han er iherdig på topp, men mangler det lille ekstra i dag. Steinar Strømnes er piggere enn han har vært på en stund og midtstopperne Jørgen Horn og André Muri gjør en god jobb bak, avslutter Holter.

13. serierunde, 2. divisjon avdeling 1
Vålerenga II - Stabæk II 2-2 (0-1)

Voldsløkka Match

Mål: 0-1 Andreas Strand (12), 1-1 Mustafa Achrifi (63), 1-2 Ola Kamara (65), 2-2 Mohammed Fellah (86 str.)

Gult kort Vålerenga: Jørgen Horn (66)

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof - Mathias Samuelsen, André Muri, Jørgen Horn, Amin Nouri (Glenn Roberts inn 45) - Mustafa Achrifi, Jalal El-Gharbi (Adnan Haidar inn 35), Steinar Strømnes, Alexander Mathisen (Harmeet Singh inn 60) - Dan Fellus, Mohammed Fellah

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere