RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pokeress på Playboy Mansion

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Kjendiser, fotmodeller og tre norske pokerspillere festet sammen i Playboy Mansion.

Playboys grunnlegger Hugh Hefner arrangerte nylig en stor veldedighetsturnering i sitt enorme herskapshus i Los Angeles. Blant deltakerne var de norske pokerstjernene Johnny Lodden, Henning Granstad og Kristian Kjøndal.

- En stor opplevelse
Lodden er en av verdens største nettpokerstjerner, Granstad er tidligere verdensmester i speedpoker og Kjøndal spilte seg fram til finalebordet i den store EPT-finalen i Monte Carlo tidligere i år.

- Det var en stor opplevelse. Vi skulle egentlig dratt hjem på torsdag, men så fikk vi muligheten til å dra dit på lørdagen, sier Henning Granstad.

Elizabeth vant VM-billett
De norske pokeressene fikk selskap av internasjonale pokerberømtheter som Mike Matusow, Marcel Lüske, Dave "Devilfish" Ulliott og Annie Duke. Samt skuespillerkjendiser som Don Cheadle, Jennifer Tilly og Shannon Elisabeth.

- Det var 200 spillere med. Steve Dannenman og Shannon Elizabeth vant. William Thorson kom på fjerdeplass, forteller Granstad.

- Jeg røk ut akkurat da det var to bord igjen. Johnny røk ut like før meg, og Kristian før ham igjen.

Dannenman og Elizabeth vant hvert sitt sete i hovedturneringen i årets poker-VM.

Gigantisk
Et besøk på Playboy Mansion er selvfølgelig spesielt. Huset er 1.951 kvadratmeter stort, og har vært Hugh Hefners hjem siden 1971. Huset har 22 rom, inkludert en vinkjeller, et spillerom, en privat zoo, tennisbaner og selvfølgelig flere svømmebasseng. I 2002 kjøpte Hefner også et hus på den andre siden av gaten, som hans Playmates bor i.

- Det var veldig mange dyr der, faktisk. En svær dyrehage. Og så var vi innom den berømte Grottoen, forteller Granstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere