RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pokermester kvitt søksmål

Foto: AFP/Scanpix
Den regjerende verdensmesteren i poker har kommet til enighet med mannen som saksøkte ham for 36 millioner kroner.

Jamie Gold og Bruce Crispin Leyser er blitt enige om hvor mye penger sistnevnte skal få av de 72 millionene Gold vant i poker-VM, melder Associated Press.

I en felles pressemelding forteller de to at de er blitt enige om å løse saken utenfor retten.

«Jamie var alltid innstilt på å dele gevinsten med Crispin. Jamie og Crispin er glade for å fortelle at de er kommet til full enighet i denne saken. De er glade for å avslutte dette kapittelet og ser frem til fortsatt suksess,» sier de to i pressemeldingen.

Jamie Gold jobbet tidligere som agent og produsent i Hollywood. Sommeren 2006 beseiret han 8.772 spillere og gikk til topps i poker-VM i Las Vegas. Førstepremien var på 72 millioner kroner.

Umiddelbart etter seieren kom kravet fra Bruce Crispin Leyser, som raskt utviklet seg til et søksmål. Leyser krevde halvparten av gevinsten, og fikk retten til å fryse 36 millioner kroner mens saken ventet på rettslig behandling.

Det er ikke kjent hvor mye penger Leyser nå får av Gold.

Han tok vare på en beskjed fra Jamie Gold på sin telefonsvarer, fra den siste dagen i turneringen, hvor Gold lovte å betale Leyser «sin halvdel». I en rettslig høring i desember avslo dommer Roger L. Hunt en begjæring fra Golds advokater om å gi Gold hele premiesummen inntil tvisten var avgjort.

Hunt indikert også at Leyser trolig ville vinne frem med sitt krav om å få 36 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere