RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pokerranere pågrepet

Sist oppdatert:
To personer blir i formiddag fremstilt for varetektsfengsling siktet for ranet av en pokerklubb i Skien i juni.

Etter det Telemarksavisa erfarer ble de to siktede pågrepet onsdag denne uken.

Fengslingene foregikk i Nedre Telemark tingrett klokken 10.30 og klokken 11.15 i formiddag. Det er politiadvokat Ole-Jakob Schelver som skal representere påtalemyndigheten under fengslingene.

Sikret fingeravtrykk
Telemarksavisa er kjent med at politiet har etterforsket ranet med øye for at ranerne kan ha hatt en medhjelper inne i klubben den aktuelle kvelden. Døren inn til lokalet hvor pokerspillingen foregikk skal ha vært låst fra innsiden, og noen skal derfor ha måttet slippe ranerne inn i bygget. Politiet skal ha sikret seg fingeravtrykk fra denne døren.

Det er ikke kjent om personene som nå har blitt siktet for ranet var medlemmer av klubben. Etter det TA erfarer er personene som nå har blitt siktet kjenninger av politiet fra før

Maskerte menn
Det var den 23. juni fem maskerte ranere stormet inn i pokerklubben som holdt til i et forretningsbygg på Kjørbekk i Skien. Spillerne ble beordret ned på gulvet og ranerne forsvant med hele spillepotten. De fem var bevæpnet med balltre og pistol og forsvant raskt fra stedet.

Personer i pokermiljøet har tidligere uttalt til TA at ekstra høye inngangssummer kan ha lokket ranerne til klubben den aktuelle natta.

- I flere år har vi hatt en litt høyere inngangssum den siste helga før sommerferien, for at medlemmene skal ha det litt ekstra gøy, sier mannen, som vil være anonym, og som var tilstede under ranet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere