Gå til sidens hovedinnhold

Polina Buckley mistet kjæresten Nick Alexander under terrorangrepet i Bataclan

- Du er og vil alltid være mitt livs kjærlighet, sier Polina om Nick Alexander, som døde dagen før treårsjubileumet for deres første date.

Bildene av menneskene som var i konserthallen Bataclan fredag kveld startet raskt å spre seg på sosiale medier av familie og venner som ønsket å vite om de var i live, skriver Daily Mail.

En av de som ble etterlyst var Nick Alexander (36) fra Essex. Han solgte bandeffekter for Eagles of Death Metal under konserten som endte i tragedie da terrorister tok seg inn og drepte minst 89 mennesker som var til stede.

Følg rapporteringen fra Paris direkte her.

Polina Buckley var kjæresten til Nick Alexander. Fredag etterlyste hun ham på Twitter etter at det ble kjent hva som inntraff i Bataclan, og i går delte hun et hjerteskjærende innlegg på Facebook da at det ble klart at han var død i terrorangrepet:

«For tre år siden i dag møtte jeg deg på hjørnet mellom East 15th og Irving Place. Jeg ble forelsket i deg i samme øyeblikk som jeg kastet blikket på deg.

Dette var det mest kjærlighetsfulle, lidenskapelige og hendelsesrike forholdet jeg noensinne har opplevd. Du var mitt alt. Min kjæreste, min bestevenn, min sjelevenn.

Jeg er helt knust akkurat nå. Jeg kommer til å savne deg helt forferdelig. Sov godt, min søte prins. Jeg vil alltid elske deg, Nick Alexander», skriver hun i innlegget.

Kondolansene har i etterkant strømmet inn til Buckley både på Facebook og Twitter, og innleggene er blitt mye likt og delt.

I etterkant av terrorangrepene mot den franske hovestaden, hvor minst 129 mennesker har mistet livet, har folk sørget i Paris, og i hele verden.

Les også: Ishavskatedralen lyst opp i det franske flaggets farger

Også på sosiale medier har folk uttrykt sin sorg og støtte til ofrene og de berørte i terrorangrepene.

Les også: Statsministeren la ned blomster for Paris

Se video av hva som skjer i Paris under:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=aiArNcEc6-x8OwR_LgKloRaPgoiNCZzexg5XOOheqtgjAH4ictE6BOXK1RNQLVMMYx6MC3scFk5eAUOYmhaNaPR9-p1pr0j7&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=I6hc2d9SyTUQ6qxpIxs59IFiqxGzTCYIPYTVVn9IUgGoQWUHPqZjaiy7Dt7Ivbf7OCfaOPu2nSOS94H_12o4ujKg8WmKOgkL&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping