RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politi rotet seg inn i sexlek

Sist oppdatert:
De forsøkte å hindre en kidnapping, men ble i stedet blandet inn i en innviklet sexlek og ble skjelt ut av en tynnkledd blondine.

Politiet i Nederland hadde nok ærlige hensikter da de gikk til aksjon etter å ha blitt varslet om en angivelig kidnapping.

Vitner hadde sett en ung blond kvinne liggende i en varebil i byen Brunssum. Tre menn behandlet kvinnen røft. Hun hadde bind for øynene og var påført håndjern, og var kledd i høye heller og nettingstrømper.

Totalt 22 politifolk gikk til aksjon og motorsykler, biler og helikopter ble brukt i jakten på varebilen som til slutt ble funnet i Heerlen, tre mil unna.

Jakten endte med at de tre mennene ble beordret ned på bakken av væpnet politi. To av dem var da delvis avkledd, og politiet fryktet at kvinnen var blitt voldtatt bak i bilen.

Men om de forventet takk da de fjernet knebelen fra kvinnens munn, ble de skuffet.

- Forbannede idioter! Jeg har prøvd å organisere dette i månedsvis og nå har dere ødelagt alt akkurat da det begynte å bli interessant, skrek kvinnen.

De tre mennene ble raskt frigitt.

- Vi slo fast at det ikke var begått noen kriminell handling fordi dette dreide seg om en seksuell fantasi, og «offeret» organiserte og var en villig deltaker, sier en talsmann for politiet i følge Ananova.

- Vi rådet kvinnen til å bli kidnappet i sitt eget hjem neste gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere