Gå til sidens hovedinnhold

Politi som brøytemannskap

Natt til i dag måtte politiet trå til som brøytemannskap på Bygdøylokket. Les politiloggen her.

BYGDØYLOKKET: Kl. 01.27 ble det meldt om en snøhaug som av en eller annen grunn lå i venstre felt på Bygdøylokket ved utgangen til E18 og hindret trafikken. Politiet reiste dit og flatet ut snøhaugen slik at trafikken kunne fortsette uhindret.

Mann bestjålet på Rodeløkka

TEGLEVERKSGATA: kl. 00.02 kom det melding om at en 23 år gammel mann var bestjålet av to menn i Tegleverksgata. En bag med PC, mobiltelefon og lommebok var og ble borte. Gjerningsmennene løp fra åstedet mot Helgensens gate i retning Trondheimsveien. Mannen vil anmelde forholdet.

Bortvist etter slagsmål

BYPORTEN: To personer på 19 og 21 år ble kl. 00.40 bortvist fra Byporten etter et slagsmål. En 47 år gammel mann hadde kommet i kontakt og i krangel med de to, og det oppstod et basketak. De to ble sendt med t-banen hjem - og det ble stille.

Mann pågrepet for heleri og bæring av kniv

HOLBERGS GATE: En 31 år gammel mann ble pågrepet i natt kl. 03.10 for bæring av kniv på offentlig sted. Da politiet kontrollerte mannen, fant de også en god del tyvgods. Mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Kjørte ned bilbom

FESTNINGSTUNELLEN: en 38 år gammel mann kjørte kl. 04.32 ned bommen i Festningstunellen ved Framnessiden. Mannen hadde ikke norsk førerkort, og bilens skilter ble tatt da bilens dekk var slitt og i dårlig teknisk stand. Bilen ble tauet bort fra stedet.

Reklame

Nå: Stort ryddesalg i Nettavisens nettbutikk