RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiaksjon mot penis-vifter

Sist oppdatert:
Da trønderen begynte å vifte med kjønnsorganet foran ansiktet til kvinnen, ringte naboene politiet. - Det eneste vi ber om er normal oppførsel, forklarer en av dem.

Uten en tråd løp det berusete paret rundt på plenen i vilter sex-lek, med storøyde naboer som bivånere, skriver Trønder-Avisa.

Opptrinnet skjedde utenfor en kommunal bolig i Holåsen i Skogn midt på dagen torsdag

– Han sprang rundt ute på plenen helt tydelig klar til seksuell aktivitet. Det ble ikke samleie, men det var ikke akkurat oppførsel en vil se midt på dagen i et boligfelt, forteller Olav Kløvjan, som er den nærmeste naboen til boligen.

Politiet kom etter hvert og hentet paret. Kvinnen ble kastet i fyllearresten og mannen ble kjørt hjem.

Kløvjan roser politiet for måten de har bisto naboene på.

Viftet
– Fyllebråket går på nervene løs. Tidligere i sommer ble en person funnet inne på badet til en beboer her. Etterpå ble det lovet at det skulle ryddes opp, men det har vært stadig nye episoder etterpå. Slik kan det ikke fortsette. Det eneste vi i nabolaget her vil ha er normal oppførsel, og slutt på fyllebråket som har pågått i tre og et halvt år, sier Kløvjan til Trønder-Avisa.

– Han prøvde blant annet å få henne interessert med å vifte med kjønnsorganet foran ansiktet hennes. Det var ekkelt, trist, og opprivende å få se noe som dette midt på dagen, forteller en eldre nabo.

– Trivselen er borte her i nabolaget, sier en naboen.

Politiet lover, ifølge Trønder-Avisa, nå å ta skikkelig fatt i problemet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere