Gå til sidens hovedinnhold

Politibetjent lurt trill rundt av ambulanse

Arbeidsdagen var endelig over og politibetjenten var svært klar for å komme seg hjem, men ambulansepersonellet hadde helt andre planer.

Politibetjent Viggo Hansen ved Orkdal lensmannsdistrikt hadde hatt en lang dag på jobb og skulle bare ha noen småting på butikken før han skulle komme seg hjem. Han parkerte bevisst litt unna andre biler på den store plassen, for å unngå trengsel.

Men da han kom tilbake til bilen fikk han hakeslepp, for der sto en ambulanse klint opp til døren.

- Av alle ting så var det en ambulanse! Lettere oppgitt ble jeg stående og betrakte dette mesterstykket av en parkering.

- Jeg ristet på hodet og tok bilder for å sende til ambulansesentralen, for å høre hva i alle dager de driver med, sier politibetjenten til Nettavisen.

Les også

Se 89-åringen prøve seg på stand up og få salen til å brøle av latter

Det trengte han derimot ikke å gjøre, for bak ambulansen sto personellet og godtet seg over den frustrete politibetjenten.

- Med sammenbitte tenner og mord i blikket ålte jeg mellom bilene for å sette meg inn.

- Da fikk jeg øye på dem: tre ambulansearbeidere som holder på å sprekke av latter. De hadde funnet på dette stuntet og jeg gikk fem på, fortsetter Hansen.

Les også

Danske nettsider lurt trill rundt av norsk blogger

Til Nettavisen sier han at det ikke var helt tilfeldig hvilken politibil de hadde valgt seg ut.

- De kjente nok til meg fra før. Jeg har ikke fått tid til å legge noen konkrete planer om å ta igjen, men de havner utvilsomt på listen min, sier han.

Rødmende kjørte Hansen endelig hjemover, mens han måtte tåle å se ambulansepersonellet gi hverandre high-fives i bakspeilet.

- Til slutt ble dette et lyspunkt på slutten av dagen.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken