RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet: - Komplett vinterkaos

Sist oppdatert:
Snøværet kom bardus på sjåfører uten vinterdekk i Drammens-omrdådet og politiet måtte dirigere trafikken.

DRAMMEN: Vinterens første snø kom natt til torsdag. Mange trodde nok i sitt stille sinn at de første hvite flakene skulle forsvinne like raskt som de kom, men den gang ei. Det melder Drammens Tidende.

Utover torsdag ettermiddag og kveld fortsatte det å lave ned på Konnerud og øvre deler av Mjøndalen.

SE VIDEO ØVERST I ARTIKKELEN

Politiet på stedet

Så ille var det, at politiet stod på begge sider av fylkesvei 36 mellom Mjøndalen og Konnerud og sendte tilbake biler uten vinterdekk.

- Der er det to-tre centimeter snø på veien og komplett kaos, sa operasjonsleder Kjell Reidar Johansen i Søndre Buskerud politidistrikt til dt.no.

- Galskap

Drammens Tidende var på Konnerud ved 18.30-tiden. Da kom biler kjørende i kolonne fra Hagatjernsbakkene, samtlige med nødblinken på, og de aller fleste med sommerdekk.

- Nå får dere noe å skrive om. Dette er helt galskap, ropte en av sjåførene ut vinduet da han så den karakteristiske DT-bilen langs veien.

En mann dt.no snakket med skulle til Sigdal for å dømme håndballkamp. Han trodde det kom til å bli plagsomt med så mange biler uten vinterdekk på veien. Selv fortalte bilføreren at han hadde sommerdekk som også fungerte på tidlig vinterføre.

Andre saker på dt.no:

Se, nå snør det

Mann skadd i ulykke på Konnerud

Bil på taket i Hurum


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere