RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet advarer mot ukjente preparater etter at ungdommer ble funnet døde

FUNNET PÅ STEDET: Disse tablettene ble funnet på stedet der to ungdommer ble funnet død i Luleå torsdag. Politiet vet ikke hva dette er, og advarer andre mot å ta preparater de ikke helt sikkert vet hva er.
FUNNET PÅ STEDET: Disse tablettene ble funnet på stedet der to ungdommer ble funnet død i Luleå torsdag. Politiet vet ikke hva dette er, og advarer andre mot å ta preparater de ikke helt sikkert vet hva er. Foto: Politiet
- Kan aldri vite hva man får når man kjøper tabletter via internett.

(FREMOVER.NO): Torsdag ble to ungdommer funnet døde i Luleå. Det er ikke mistanke om noe kriminelt, men politiet tror ungdommene døde etter å ha inntatt en type preparat.

Politiet advarer nå og minner om risikoen ved å innta ukjente preparater, skriver Fremover.

- Når man for eksempel kjøper tabletter via internett og andre kilder, kan man aldri være helt sikker på hva det er man får. Så kan det også være slik at to preparater, som hver for seg er ufarlige, kan bli en livsfarlig kombinasjon, sier Lars-Ivar Johansson som er sjef for etterforskningsavdelingen ved politiet i Luleå-Bodø i en pressemelding.

Politiet har funnet tabletter på stedet ungdommene ble funnet, men vet ikke ennå hva slags preparat det er snakk om. Tablettene er sendt til Statens kriminaltekniska laboratorium for analyse.

Johansson minner om hvor farlig det er å ta preparater som man ikke med sikkerhet vet hva er.

- En hendelse som dette er dypt tragisk, og vi vil gjøre alle oppmerksom på risikoen, sier Johansson.

Les flere saker fra Fremover her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere