Gå til sidens hovedinnhold

Politiet advarer mot «zombier»

Frykter flere kanniballignende angrep skyldes en ny form for dop.

Politiet i Miami i USA har gått ut med en advarsel til sine tjenestefolk etter flere horrible angrep. Politiet ber nå sine tjenestefolk om å være ekstra oppmerksomme på et nytt narkotisk stoff, og ber dem være forsiktige rundt opprørske og rabiate hjemløse mennesker, melder nyhetsbyrået AFP.

Det narkotiske, syntetiske stoffet «Cloud Nine» knyttes til et horribelt angrep i forrige uke, da en 31 år gammel mann forsøkte å tygge av ansiktet til en hjemløs mann på et fortau i Miami midt på dagen.

Omtalt som «zombieangrep»
Hendelsen ble fort omtalt i media som et «zombieangrep». Både gjerningsmann og offer var nakne under angrepet og rullet rundt på fortauet. 31-åringen ble skutt av politiet på stedet, mens offeret ligger fortsatt på sykehus.

Ifølge vitner fortsatte gjerningsmannen å spise på ansiktet til offeret etter at han ble skutt, men døde til slutt av skuddskadene.

Lørdag opplevde politiet i Miami nok et merkelig tilfelle som de knytter til det nye dopet.

En 21 år gammel mann ble pågrepet av politiet da han tok seg inn på en Miami-restaurant og oppførte seg truende.

I patruljebilen på vei til politistasjonen dunket han hodet sitt i pleksiglasset mellom førersetet og baksetet, og skrek følgende: - Jeg skal spise dere!

- Gryntet som et dyr
Senere brummet og gryntet 21-åringen som et dyr, og forsøkte å bite politimannens hånd. Politiet sier at mannen gikk på det nye dopet «Cloud Nine».

- Saken har likhetstrekk med hendelsen som skjedde i byen Miami i forrige uke, da en mann spiste en annen manns ansikt, lyder et notat som er sendt ut til tjenestefolkene.

- Vær snill og vær forsiktig når dere håndterer den hjemløse befolkningen på deres patruljer.

Ifølge politiet rammer det syntetiske dopet sentralnervesystemet og forårsaker paranoia, sterke hallusinasjoner og utløser en uberegnelig og voldelig oppførsel.

- Tok en bit av ansiktet
I Scott i delstaten Louisiana ble det meldt om enda en bisarr hendelse hvor en 43 år gammel mann gikk til angrep på en nabo. 43-åringen er anklaget for å ha bitt naboens ansikt.

- Under angrepet, så bet den mistenkte av en bit fra offerets ansikt, sier assisterende politisjef i Scott, Kert Thomas, til KATC.

Den mistenkte ble senere pågrepet av politiet. Venner av gjerningsmannen sier han hadde fått i seg det nye dopet «Cloud Nine». Dopet består av en form for badesalt som er lovlig i USA, men forbudt i Storbritannia og Australia.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken