RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet avslutter jakten på Knights Templar-medlemmer

Sist oppdatert:
Oslo (NTB-Ole-Tommy Pedersen): Tirsdag skal lederne for politiets 22. juli-gruppe møtes for å diskutere veien videre. De vil neppe lete videre etter flere celler av Anders Behring Breiviks påståtte nettverk.

Frilansjournalist Kjetil Stormark lanserte mandag boka «Massemorderens private e-poster,» hvor han peker på flere punkter han mener politiet må etterforske videre.

Epostene, som ble framskaffet av hackere, har også vært gjennomgått av politiet. Politiadvokat Christian Hatlo i Oslo politidistrikt sier til NTB at de langt på vei er enige om at alle nødvendige steiner er snudd i saken.

- Jeg tviler på at vi kommer til å gjøre noe mer, og vi vil nok heller ikke gå gjennom Stormarks bok før vi konkluderer. Vi fikk rettens medhold i at Knights Templar-nettverket ikke eksisterer, så da ser vi ikke grunn til å fortsette å lete etter andre celler, sier Hatlo.

Kommunikasjonsrådgiver Roar Hanssen i Oslo politidistrikt framhever at politiet har et bedre grunnlag for å konkludere enn forfatteren, siden de har undersøkt Breiviks kommunikasjon opp mot det totale etterforskningsmaterialet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere