RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet avslutter leting etter mann på bærtur

Sist oppdatert:
Politiet besluttet onsdag kveld å avslutte letingen etter en 92 år gammel mann som har vært savnet siden lørdag da han dro på bærtur i Gjerstad i Aust-Agder.

Politiet begrunner avgjørelsen om å avslutte leteaksjonen med at alle områder som har vært aktuelle, nå er blitt gjennomsøkt, uten at mannen er funnet. Men politiet kommer til å jobbe videre med saken i dagene som kommer, skriver Agderposten.

Om lag 70 personer bestående av folk fra politi, Røde Kors, Sivilforsvaret og Norske redningshunder, samt frivillige, har daglig møtt opp i Gjerstad for å lete etter 92-åringen.

– Fra politiets side er det all grunn til å berømme de som har stått på dag og natt. Det lokale engasjementet i Gjerstad er det bare å bøye seg i støvet for. Frivillig innsats er uvurderlig i disse omfattende aksjonene, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt.

92-åringen ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra en bærtur lørdag. Mannens bil og tursekk ble funnet samme dag. 92-åringen har grått hår, skjegg og var trolig iført mørke klær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere