RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet ber folk sjekke kjellere og boder

SAVNET: 70-år gamle Gisle Melkild fra Måselv har vært savnet siden lørdag.
SAVNET: 70-år gamle Gisle Melkild fra Måselv har vært savnet siden lørdag. Foto: Privat
Sist oppdatert:
Store mannskap leter etter savnet 70-åring.

(NORDLYS.NO): Gisle Melkild (70) har vært savnet fra sykehjemmet han bodde på i Moen i Måselv siden lørdag klokken 18.00.

Lørdag kveld og natt til søndag har det vært lett etter 70-åringen, og søndag morgen ble søket opptrappet.

Store ressurser

Politiet har nå fått bistand av Norsk Folkehjelp, Røde kors, Norske Redningshunder, Sivilforsvaret og Radio Rele ligaen. Også forsvaret er involvert i søket med tre hundeekvipasjer, tolv ATV-er og 50 soldater.

Natt til søndag har dessuten Forsvaret bistått med helikopter, tre hundeekvipasjer, tolv ATV-er og 50 soldater i søket etter 70-åringen.

- Vi begynte med å lete i huset han pleier å oppholde seg, men det er nå klarert. Vi har nå lett med båt langs elva, på hovedveier og småveier og med helikopter. Leteområdet til nå ha vært mellom Moen og Rundhaug, sier Reinert Johansen, operasjonsleder i Troms politidistrikt til Nordlys.

Han forteller at de bruker mye ressurser på leteaksjon.

- For øyeblikket kommer vi ikke til å sette inn ytterlige mannskap, men om vi ikke finner ham i løpet av dagen, må vi ta en ny vurdering.

Ber folk sjekke kjellere

Lørdag kveld valgte politiet å gå ut med identiteten til 70-åringen, i håp om at det vil gjøre sjansen større for å finne ham.

- Han er rundt 160 - 165cm høy, har grått hår, og skal være tynn. Mannen er trolig iført sort Adidasbukse med hvite striper, og brun genser. Han beveger seg til fots. Mannen er dement, skriver politiet på Twitter

De ønsker at folk skal tipse dem på 02800 om de har observert Melklid

- Vi vil også be folk i området om å sjekke kjellere og boder etter mannen, sier Johansen.

Intet nytt

Søket etter den savnede fortsatte med full styrke ved 4-tiden natt til søndag. Ved 12-tiden søndag var det fortsatt ikke funnet spor av mannen, på tross av leting på bakken, fra lufta og til sjøs.

Les flere saker fra Nordlys her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere