RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet ber om hjelp fra Kripos etter brann i Lensvik

Sist oppdatert:
Lensvik (NTB): Politiet ber Kripos om bistand etter brannen i Lensvik i Sør-Trøndelag i helgen. Mannen som er siktet i saken, ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker.

- Vi har bedt om bistand fra Kripos for å finne brannårsaken. Det er foreløpig ikke klart når de kommer til Lensvik, sier lensmann Elisabeth Eldegard Eriksen i Orkdal og Agdenes til Adresseavisen.

Søndag ettermiddag skal den 32 år gamle mannen ha truet sin tidligere samboer med kniv og satt fyr på hennes hus, bil og garasje. Han er siktet etter mordbrannparagrafen i straffeloven, for skadeverk og for trusler. Kvinnen er 26 år gammel, og de to har et felles barn.

- Retten finner at det spesielt foreligger fare for nye straffbare handlinger mot henne, som også har forklart at hun frykter for sitt eget liv, står det i kjennelsen fra Sør-Trøndelag tingrett.

Mannen møtte ikke under fengslingsmøtet i tingretten og godtok politiets krav om fire uker i varetekt. 32-åringen er lagt inn på sykehus og hans tilstand beskrives som meget labil i forbindelse med samlivsbruddet.

Mannen, som er av tyrkisk opprinnelse, stakk fra stedet til fots etter ildspåsettelsen. Han ble pågrepet etter å ha blitt observert av et vitne. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere