RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterforsker brutalt hjemmeran i Sogn

Balestrand (NTB): En mann i midten av 70-åra ble i helgen utsatt for et ran i sin egen bolig i Balestrand i Sogn og Fjordane.

Politiet i Balestrand og Høyanger opplyser at de startet etterforskning etter at hjemmehjelpen søndag formiddag meldte om knust glass i en dør hos den eldre mannen.

- En eldre mann som bor alene i et hus i Balestrand fikk lørdag kveld eller natt til søndag ubudne gjester på besøk. De har etter alt å dømme brutt seg inn i huset ved å knuse ruter der, og deretter har de truet til seg noen kontanter, sier lensmann Atle Førde ved Høyanger og Balestrand lensmannskontor til NTB.

Førde sier mannen ikke har klart å gjøre rede for hele hendelsesforløpet og politiet er interessert i opplysninger fra alle vitner som kan ha observert noe i tiden fra lørdag kveld klokka 23 til søndag formiddag klokka 11.

Vitner har ifølge Sogn Avis fortalt at tre personer tok seg opp i andre etasje i bolighuset, der de truet til seg over 1.000 kroner fra mannen. Avisen skriver også at han ble slått med en stokk. Mannen ble søndag formiddag kjørt til sykehus, men er ifølge Atle Førde ikke alvorlig skadd.

- Det er ikke påvist noen alvorlig skade, men han har vært utsatt for en viss form for brutalitet. Det er antydet at det er blitt brukt en slaggjenstand mot ham, sier lensmannen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere