Gå til sidens hovedinnhold

Politiet etterforsker drap i Sarpsborg

Sarpsborg (NTB): Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at mannen som ble funnet død i Sarpsborg lørdag ble drept. Politiet vet ikke hvem drapsofferet er.

Politiet i Østfold holdt tirsdag ettermiddag en pressekonferanse om saken.

- Vi ser ut til å stå foran en svært utfordrende etterforskning. Jeg begrunner det med følgende: Vi har å gjøre med drap med en ukjent gjerningsmann. Vi er usikre på drapstidspunktet. Vi kjenner ikke drapsåstedet. Vi er usikre på om funnstedet er det samme som droppstedet, og vi kjenner ikke identiteten til offeret, sier politioverbetjent Kai Andre Andersen.

Det var en syklist som lørdag ettermiddag oppdaget den døde mannen i vannet. Med bistand fra Kripos har politiet i Østfold foretatt tekniske undersøkelser, og tirsdag ble den foreløpige obduksjonsrapporten klar. Den slår fast at avdøde hadde skader som gjør at politiet mener de står overfor en drapssak.

I håp om at noen har opplysninger om hvem drapsofferet er, har politiet gått ut med følgende beskrivelse av avdøde: Det er en mann som anslås å være mellom 25 og 40 år. Han er 168 cm høy og har slank til normal kroppsbygning. Han har mørkt hår med viker. Politiet antar at han har utenlandsk opprinnelse. Han har ikke nordisk utseende.

- Det vi kan fortelle er at han har et kjennetegn. Han har en skorpion tatovert på høyre side av halsen, sier Kai Andre Andersen. (©NTB)

Reklame

Husker du disse to idiotene?