RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterforsker funn av død person i Molde

Sist oppdatert:
Politiet har satt i gang etterforskning etter at en person ble funnet død i Moldeelva i Molde mandag kveld.

Politiet fikk melding om at noen hadde sett det som kunne være en død person i elva under Moldelivegen klokka 20.22. Kort tid senere ble den døde personen funnet.

– Etterforskningen er i en innledende fase. Etterforskningen vil rettes mot å få samlet mest mulig opplysninger om dødsfallet. Det er rutinemessig besluttet rettsmedisinsk obduksjon for å få informasjon om dødsårsak, opplyser politioverbetjent og etterforskningsleder Kjell O. Moen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Han forteller at politiet mener de kjenner identiteten til den døde personen, men hadde sent mandag kveld ennå ikke fått den bekreftet.

Politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med detaljer om den døde personen.

– Etterforskningsseksjonen i Molde ønsker å komme i kontakt med alle som har observasjoner eller opplysninger av interesse. Vi ber om at politiet får vurdere om dette er relevant for etterforskningen og/eller om dette er opplysninger som allerede er tilgjengelig for politiet, opplyser Moen. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere