Gå til sidens hovedinnhold

Politiet etterforsker tre voldtektssaker etter festival i Trondheim

Trondheim (NTB): Politiet etterforsker en mulig voldtekt, et voldtektsforsøk og et tilfelle av grov beføling etter studentfestivalen Uka i Trondheim. Ingen er pågrepet i noen av sakene.

Tidligere har det vært snakk om et mulig tilfelle av voldtekt og et mulig voldtektsforsøk, men nå opplyser politiet at det er snakk om tre tilfeller.

Politiførstebetjent Nina Mørkved i Sør-Trøndelag politidistrikt opplyser til Adresseavisen at en 20 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt, en 21 år gammel kvinne skal ha blitt forsøkt voldtatt, og en 20 år gammel kvinne skal ha blitt utsatt for grov beføling.

Alle de anmeldte hendelsene skal ha skjedd i forbindelse med konsertarrangementet Life In Color i Høyskoledalen, populært kalt Dødens Dal, og var en del av studentfestivalen Uka. Politiet har fått nye opplysninger som indikerer at voldtekten av den 20 år gamle kvinnen skal ha skjedd inne på selve festivalområdet.

- Vi har sikret tekniske spor, men har ikke noe signalement på antatt gjerningsmann. Det var en uoversiktlig situasjon med svært mange personer inne på området, sier Mørkved.

De tre kvinnene ble undersøkt ved voldtektsmottaket på St. Olavs hospital. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis