RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterlyser flere vitner etter Os-drapet

Bergen (NTB): Politiet etterlyser vitner fra to nærliggende områder i Os sentrum etter drapet på 98 år gamle Hilda Feste første nyttårsdag.

Det ene området går rundt kirkegården begrenset av Postveien, Giskavolden og Byvegen. Det andre er i og rundt Oshaugen, inklusive Gamleheimshagen, fra Landboden til Utgjerde.

- Vi ber om at alle som var i disse områdene første nyttårsdag mellom klokka 19.30 og 23.00 tar kontakt med politiet. Det er viktig at alle som har vært i et av disse områdene på gitt tidspunkt tar kontakt uavhengig av om de har observert noe spesielt, skriver informasjonsrådgiver Gry Benedicte Halseth i Hordaland politidistrikt i en pressemelding.

Politiet går ut med denne etterlysningen nå fordi de mener det fremdeles finnes vitner som de ikke vet hvem er. Vitner kan kontakte Os lensmannskontor direkte eller politiet på telefon 02800.

Hilda Feste ble funnet seksuelt misbrukt og drept i leiligheten sin på omsorgssenteret Gamleheimshagen første nyttårsdag. Ingen er pågrepet i saken.

19. januar opplyste politiadvokat Ørjan Ogne at politiet hadde fått samlet inn et omfattende etterforskningsmateriale, og at de kom nærmere en løsning for hver dag som gikk. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere