RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterlyser to vitner etter dødsulykke i Bergen

Sist oppdatert:

Bergen (NTB): Politiet ønsker kontakt med en mann og en kvinne som var sammen med den 26 år gamle mannen som omkom etter å ha blitt påkjørt av en buss i Bergen sentrum natt til søndag.

– Det er uklart om mannen har løpt etter eller hengt seg fast i bussen. Politiet jobber med å avklare hendelsesforløpet, opplyser Hordaland politidistrikt på Twitter.

Ulykken skjedde i Olav Kyrres gate ved kjøpesenteret Xhibition i Bergen sentrum natt til søndag.

– Mannen ble påkjørt av en privateid buss, en såkalt partybuss. Sjåføren av bussen fikk ikke med seg at han traff mannen, og kjørte derfor videre, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Hordaland politidistrikt til NTB.

Politiet etterlyser to vitner som skal ha gått av bussen like før den svingte inn i Olav Kyrres gate, hvor ulykken skjedde. Det var rundt 45 personer inne i bussen.

– Vi avhører vitner i saken i dag, sier jourhavende jurist Eli Valheim i Hordaland politidistrikt til NTB.

Bussen ble stoppet etter ulykken og tauet inn av politiet for undersøkelser. Sjåføren ble avhørt natt til søndag, og det vil bli foretatt ytterligere avhør mandag. Det er ikke mistanke om at han var påvirket av alkohol, opplyser politiet.

Den omkomne mannens pårørende er varslet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 2.39.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere