RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterlyser trailer etter slagsmål

Sist oppdatert:
En trailersjåfør og en bilist kom i krangel om hvordan man kjører i rundkjøringer. Det endte med at bilisten fikk seg en på trynet.

(BA.NO): Spetakkelet oppsto i en rundkjøring ved Storavatnet tirsdag.

Hvordan skal man kjøre i rundkjøringer? Kommenter i feltet under saken!

– Trailersjåføren kom ut og hamret på ruten til bilisten. Da han åpnet, skal trailersjåføren har sagt: «Det der gjør dere ikke en gang til!» Deretter slo han til føreren, sier operasjonsleder Morten Kronen ved Hordaland politidistrikt til BA klokken 1715.

Kutt over øyet

Slagsmålet skal ha endt med at bilisten fikk et kutt over øyet. Han tilkalte politiet, men trailersjåføren stakk av fra stedet.

Det er ikke klart hvordan bilisten skal ha kjørt i rundkjøringen, men de to sjåførene var ikke enige om hvordan man tar seg frem gjennom trafikkaruseller.

– Vi har nå etterlyst traileren. Vi har registreringsnummeret, så vi skal nok finne ham. Bilisten anmelder forholdet, sier Kronen.

- Forsikringsselskap med egne regler

Tidligere i sommer ble det stort engasjement rundt en sak om kjørelærere som påsto at forsikringsselskapet Gjensidige lager sine egne regler for kjøring i rundkjøringer.

Det har forresten også vært et annet drama i rundkjøringen ved Storavatnet i dag. I avkjøringen til Loddfjord hadde en andefamilie gått seg vill ved 16-17-tiden tirsdag ettermiddag. Politiet rykket ut for å prøve å hjelpe dem tilbake, men lyktes ikke i å finne dem selv om patruljen var flere steder i området.

Les flere saker fra Bergensavisen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere