Gå til sidens hovedinnhold

Politiet etterlyser vitner etter bildrapet i Trondheim

Trondheim (NTB): Politiet ønsker å snakke med flere vitner som kan ha sett noe i forbindelse med at en 68 år gammel mann ble kjørt ned og døde på Leinstrand i Trondheim torsdag.

På en pressekonferanse lørdag opplyste politiet at de fortsatt ønsker at personer som har kjørt i området torsdag kveld, melder seg.

Fredag ble en 42 år gammel mann siktet i saken. Ifølge siktedes forsvarer, Tore Angen, ble 42-åringen blendet av en bil som kjørte imot ham da han kjørte på et eller annet. Mannen stanset etter 25-30 meter for å sjekke bilen og området, men så ikke at han hadde truffet noe, melder NRK. Han skal ha trodd at han hadde kjørt på et dyr og erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen.

Politiet har berammet fengslingsmøte for 42-åringen som er siktet for uaktsomt drap, til mandag klokken 13.

- Vi jobber aktivt med saken og vil ta en fortløpende vurdering om det vil bli fengslingsmøte på dette tidspunktet, sier politiførstebetjent Marit Johanne By i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Den siktede har tilknytning til Trondheim. Politiet opplyser også at han er en polsk statsborger og har bodd i Norge i åtte år. (©NTB)

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg