RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterlyser vitner etter Kragerø-ulykke

Kragerø (NTB): Politiet har fortsatt ikke oversikt over hva som skjedde da en taxibåt og en fritidsbåt kolliderte i Kragerø. To personer ble funnet omkommet etter ulykken.

- Vi ønsker å komme i kontakt med vitner til ulykken. Hvis det er noen som har sett noe ber vi om at de tar kontakt med politiet, sier jourhavende jurist Hilde Jorunn Skei Kostveit i Telemark politidistrikt til NTB.

De to båtene kolliderte natt til lørdag i havneområdet i Kragerø. I den ene båten, en skjærgårdsjeep, satt det fire personer. Det satt én person i den andre båten, en 30 fots taxibåt.

To passasjerer som var savnet etter kollisjonen, ble søndag formiddag funnet på 29 meters dyp, etter et omfattende søk både på land og under vann. De omkomne er en mann på 34 år og en kvinne på 32.

En 33-åring som ble fløyet til Oslo universitetssykehus etter ulykken, er fortsatt livstruende skadet. Tilstanden hans er kritisk, men stabil.

Føreren av taxibåten kom uskadet fra ulykken, og den fjerde passasjeren i fritidsbåten fikk lettere skader. De involverte har status som vitner. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere